Het bed

sletteolataIk was zojuist mijn bed aan het verschonen en van winter- in zomerstand om aan het draaien wat al niet. Dat deden we dus altijd samen, zeker 17 jaar lang. Ze vond dat een geweldig leuk spel. Als eindelijk al het beddengoed er af was, en er een nieuw hoeslaken omheen moest was er niets leukers dan onder het hoeslaken te gaan zitten voor een lekkere klappenbeurt. Dan raakte ze zo ontketend dat ze door het laken heen ging bijten. En daarna moest ze nog meehelpen de dekbedhoes om het dekbed heen te godveren, en dan konden we eindelijk samen erin.

O nee, ze vond nog een knijper.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op Het bed

  1. Hippo schreef:

    Och ja, onder het hoeslaken, en in de dekbedhoes…
    Tijger hier kruipt graag onder de sprei, om daar hard te gaan liggen snorren. Als Tom dan op het bed springt en niet oplet, breekt seconden later oorlog uit tussen ‘onder de sprei’ en ‘op de sprei’. Ik ben nog steeds overtuigd dat Tom niet begrijpt wat er dan aan de hand is šŸ˜‰
    Maar toch is dat verschonen leuker als het moeilijk gemaakt wordt…

Reacties zijn gesloten.